Saariselkä Retkeilyopas ja kartta 2011

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Matkaoppaat > Suomi

Saariselkä Retkeilyopas ja kartta 2011
Saariselkä Retkeilyopas ja kartta 2011
Saariselkä Retkeilyopas ja kartta 2011
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
34,90 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Laaja tietopaketti Saariselän retkeilyyn ja kulttuurihistoriaan

50 luontokohdetta, 128 kulttuurikohdetta, 23 retkeilypalvelukohdetta, 59 autiotupaa, kotaa ja laavua: Saariselän retkeilyopas kertoo Urho Kekkosen kansallispuiston pohjoisosan ja lähiseudun matkailu- ja retkeilymahdollisuuksista niin päiväretkeilijän, perhematkailijan kuin kokeneen erävaeltajankin näkökulmasta kaikkina vuodenaikoina.

F201951

Kirjoittaja Joel Ahola on kokenut retkeilijä, joka on kiertänyt opasta varten kaikki esiteltävät kohteet. Suurin osa opaskirjan ja kartan kattamasta alueesta kuuluu Urho Kekkosen kansallispuistoon, mutta vierailijoille tarjotaan parhaat palat myös Saariselän matkailukeskuksen, Kiilopään ja Tankavaaran lähikohteista sekä Sompion luonnonpuistosta. Alueen erilaisten reittien joukossa on mm. luontopolkuja, kulttuuripolkuja ja historiallisia taipaleita. Monipuolisesta luonnosta on poimittu esiin komeimmat tunturit, kurut, vesiputoukset ja kosket. Upean luonnon lisäksi Saariselällä on vähemmän tunnettu rikas kulttuurihistoria - oppaassa esitellään omina kokonaisuuksinaan kultakohteet, sotamuistot, savottojen jäljet sekä muut kulttuurikohteet.

Kohde-esittelyjen lisäksi kirjassa tarjotaan käytännön erätietoutta: ajantasaista tietoa tulentekopaikkojen ja autiotupien varustetasosta ja kunnosta, retkeilyä kansallispuistossa ja luonnonpuistossa ohjaavista säännöistä sekä yleistietoa eräretkelle valmistautumisesta eri vuodenaikoina. Opaskirjan lisäksi pakettiin kuuluu täysiverinen, oppaan teon yhteydessä täysin ajantasaistettu kaksipuolinen Saariselän ulkoilukartta mittakaavassa 1:50 000. Kartta ulottuu nelostien länsipuolelta itään Venäjän rajalle. Kaikki oppaan kohteet on merkitty kartalle ja oppaasta löytyvät kohteiden koordinaatit GPS-paikantimen käyttäjille.

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri