Nuuksio Retkeilyopas ja kartta 2010

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Matkaoppaat > Suomi

Nuuksio Retkeilyopas ja kartta 2010
Nuuksio Retkeilyopas ja kartta 2010
Nuuksio Retkeilyopas ja kartta 2010
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
28,90 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Karttakeskuksen retkeilyopas-sarjaan kuuluva Nuuksion retkeilyopas esittelee Nuuksion kansallispuiston lisäksi samalla järviylängöllä sijaitsevat ulkoilualueet sekä alueen harrastusmahdollisuudet. Joel Aholan kirjoittamassa oppaassa alue on jaettu kuuteen osioon, joiden retkeily-, luonto- ja kulttuurikohteet esitellään oppaassa tekstein ja kuvin. Kaikkien noin 140 kohteen sijaintitieto kerrotaan oppaassa ja kartalla, mikä helpottaa vaikeasti havaittavien nähtävyyksien, kuten kalliomaalauksen sekä luolien ja hiidenkirnujen löytämistä.

F201947

Taukopaikkojen lisäksi opas esittelee merkityt patikkareitit, luontopolut sekä seudulle ominaiset eläimet ja kasvit.
Oppaan liitteenä on erillinen ulkoilukartta koko Nuuksion alueesta mittakaavassa 1:20 000. Kartan pohjana on Maanmittauslaitoksen maastokartta, ja siihen on merkitty kaikki oppaassa esiteltävät kohteet sekä runsaasti muuta retkeilijää palvelevaa tietoa.

Nuuksioon pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. Karttaan onkin merkitty myös bussipysäkit nimineen ja linjanumeroineen. Ulkoilukartan ohessa on myös Nuuksion ympäristön tiekartta, joka helpottaa alueelle saapumista. Kartta soveltuu myös GPS:n käyttäjälle, ja kohteiden löytämistä helpottavat opaskirjaan merkityt kohteiden koordinaatit. Opas ja kartta on pakattu muovikoteloon.

Retkeilyoppaan ja kartan yhdistelmä antaa ensikertalaiselle tuhdin tietopaketin oman retken suunnitteluun, mutta myös kokenut kävijä löytää oppaan avulla uutta nähtävää ja koettavaa.
Oppaan kirjoittaja on espoolainen retkeilytoimittaja ja maanmittari, joka retkeillyt Nuuksion alueella jo yli kymmenen vuoden ajan.

tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri