Salaisuuksia Suomesta

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Matkaoppaat > Suomi

Salaisuuksia Suomesta
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
27,90 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Kevään uutuusmatkaopas esittelee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Valtavirran sivussa olevia persoonallisia, erikoisia, ilahduttavia, yllättäviä ja harvinaisia matkailukohteita löytyy Suomesta runsain mitoin. Tähän kirjaan on valittu niistä reilut 80 edustavaa ja monipuolista nähtävyyttä.

Kirjan kohteet on luokiteltu viiteen eri kategoriaan: majoitukseen, ravintoloihin ja kahviloihin, nähtävyyksiin, tapahtumiin ja toimintoihin sekä ostoskohteisiin.

Kun on kyse persoonallisista matkakohteista, pienet yksityiset kohteet ovat juuri niin persoonallisia kuin niitä pyörittävät yrittäjätkin. Hotellihuone Suomi-­filmin tunnelmissa, yöllinen konsertti kallion laella, koirien kahvila tai vaikka retki jäänmurtajalla – minne sinä lähtisit seuraavalla lomallasi? Kotimaan kohteet ovat lähellä, niihin voi tutustua vaikka viikonloppuna.

Matkaoppaan on kirjoittanut matkailutoimittaja Sari Snellman. Kohteista on yhteystiedot, kuvausteksti, valokuva ja sijaintikartta ja ne on sijoitettu myös yleistiekartoille.

Pehmeäkantinen. Koko 17*21cm, 176 sivua. Karttakeskus

 
Kirjan alussa on Autoliitto-sivut (8 s.), joissa kerrotaan mm. kotimaan liikennemääräyksistä.
tech
Toimituskulut
tech
Mallibanneri