AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus

Craghoppers Nosilife Adventure naisten sukat, harmaa/pinkki

Etusivu > Pukeutuminen > Hyönteissuojatut vaatteet > Naiset

Craghoppers Nosilife Adventure naisten sukat, harmaa/pinkki
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR85115
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.

Valitse Koko

19,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
22,90 €
kpl

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.  

Breathable, ergonomically styled socks that are designed to deliver cushioned support to heel, sole, toe and calf as well as incorporating NosiLife for permanent protection against bites. Our easy-care socks are super-practical - perfect for the year-round trail.

Material: 67% Cotton, 19% Polyester, 12% Polyamide, 2% Elastane

tech
tech
Mallibanneri