AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus

Craghoppers nosilife dark Khaki lierihattu

Etusivu > Pukeutuminen > Hyönteissuojatut vaatteet > Päähineet

Craghoppers nosilife dark Khaki lierihattu
Craghoppers nosilife dark Khaki lierihattu
Craghoppers nosilife dark Khaki lierihattu
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR85139
EAN
5054904188727
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
34,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
39,90 €
kpl

Craghoppers nosilife dark Khaki lierihattu

Craghoppersin käyttämä Nosilife (hyönteissuojateknologia) on huomaamaton, mutta kestävä. Hyönteiskarkotekäsittely tehdään materiaaliin jo ennen sen kutomista kankaaksi. NosiLife-tuote vähentää hyönteisten pistosten ja puremien määrää.

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita. 

 

Built for exploring, our invaluable Outback Hat is the perfect partner for hot climate travel adventures. Featuring classic styling with an adjustable cord - so it won’t get carried away in a strong wind – as well as offering permanent insect-protective properties and 360° shade from a generous brim. 

NosiLife, Moisture control, Concealed inner hook & loop fastening pocket in top of hat, Outer zip pocket, Adjustable chin cord, Wicking and cooling inner headband, UPF 50+ sun-protection.

Main: 100% Polyamide / Trim: 100% Polyester

tech
tech
Mallibanneri