AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus
AA-luottoluokitus

Craghoppers NosiLife Infinity hyönteissuojattu huivi, valkoinen/harmaa

Etusivu > Pukeutuminen > Hyönteissuojatut vaatteet > Naiset

Craghoppers NosiLife Infinity hyönteissuojattu huivi, valkoinen/harmaa
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR106664
Valm. tuotekoodi
CUC325_6FF
EAN
5054904314126
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
29,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
34,90 €
kpl

NosiLife Infinity huivi. Suojaa hyönteistenpistoilta ja UV-säteilyltä. Voidaan käyttää kaulahuivina tai pään ympärillä huivina. Materiaali: 61% polyesteri, 36% puuvilla, 3% elastaani , Paino: 145g

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.  

 

This super double-diameter tube scarf lends itself perfectly to warding off the bugs on a hot-climate trip. Wear it as a loose cowl-style scarf or twist it into impromptu headgear; either way, it’ll help you stay cool and protected.

  • NosiLife
  • Moisture Control
  • Wash & Wear
  • Lightweight
  • Extra long for maximum protection & versatility
  • Stripes: 62% cotton, 35% polyester, 3% elastane / Slub: 100% polyester
  • 145g
tech
tech
Mallibanneri