Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L

Etusivu > Pyöräily ja potkulaudat > Pyörälaukut ja korit > Tankolaukut

Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L
Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L
Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L
Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L
Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L
Evoc Handlebar Pack Boa polkupyörän tankolaukku carbon grey 5L
Tuotemerkki
Valmistaja
Evoc
Tuotekoodi
MVC99146
Valm. tuotekoodi
102801121-L
EAN
4250450723141
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
133,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Saksassa valmistettu erittäin kevyt ja täysin vedenpitävä tankolaukku-uutuus. Helppokäyttöisen ja varmatoimisen BOA kiinnityksen ansiosta pysyy paikallaan kovimmassakin menossa ohjaustankoa naarmuttamatta. Sopii kaiken kokoisiin ja mallisiin polkupyöriin. BOA kiinnitysmekanismilla ikuinen takuu. Erittäin kestävä tuote joka on ajaessa huomaamaton. Laukun tilavuus säädettävissä rullaamalla. Laukun sisältöön pääsee käsiksi helposti ja nopeasti sen kummastakin päästä. sulkeminen tapahtuu varmatoimisella kompressioremmillä.

Mitat L: 5l, 260g, 30 x 15 x 15cm

 

Saksalainen EVOC on tunnettu korkealaatuisista pyöränkuljetuslaukuista ja teknisistä repuistaan. Mallisto käsittää viisi eri tuotekategoriaa, joista pyöräily- ja alppimallistot ovat laajimmat. Lisäksi mallistoon kuuluu matkustukseen suunnitellut reput ja laukut, valokuvaukseen liittyvät kuljetusratkaisut sekä pyöräily ja vapaa-ajan tekstiilimallisto.

1999 // Itävalta //Arlberg

EVOC sai alkunsa kun entinen ammattilumilautailija Holger Feist joutui kuvausreissulla Itävallassa lumivyöryyn ja hänen repussaan ollut lumilapio vaurioitti hänen selkärankaansa. Hän ymmärsi pian että repussa oleva selkäpanssari olisi estänyt loukkaantumisen, eikä sellaisia löytynyt markkinoilta. Idea selkäpanssarillisesta repusta oli syntynyt.

2000 // Tiibet // Mount Everestin perusleiri

Idea selkäpanssarillisesta repusta voisi toimia myös pyöräilyssä, koska riski selälleen kaatumisesta on suuri ja repussa kuljetetaan usein kovia esineitä kuten pumppua tai työkaluja. Markkinoilla olevien reppujen ergonomia ei tuohon aikaan kuitenkaan ollut sopiva urheilukäyttöön. Kolmen viikon pyöräretken jälkeen Tiibetin halki Mont Everestin perusleiriin Holger Feist summasi tuon ajan parhaat reput. ”kuin ajaisi jalkapallo selässä” Hän tuli johtopäätökseen että tähän täytyy löytyä ratkaisu -Teemme ergonomisen ja suojaavan repun itse.

2003 // Boliva // La Paz

Ensimmäinen prototyyppi selkäpanssarillisesta repusta oli testikäytössä La Pazia ympäröivillä poluilla ja se toimi mainiosti. Matkalla ilmeni kuitenkin täysin erilainen ongelma. Huolellisesti pahvilaatikkoon pakattu pyörä saapui La Pazin lentokentän matkatavarahihnalle palasina, mutta onneksi kaikki osat olivat kuitenkin tallella. Markkinoilta ei löytynyt polkupyörälle tehtyä kuljetuslaukkua ja tästä syntyikin uusi idea. Alussa reppuja ja kuljetuslaukkuja tehtiin ainoastaan Holgerin omaan ja hänen lähimmän kaveripiirinsä käyttöön.

2008 // Hong Kong

Eräänä päivänä Holger Feistin hyvä ystävä ja matkakumppani Bernd Stucke soitti hänelle Hong Kongista. Hän oli vienyt pyöränsä huoltoon paikalliseen pyöräliikkeeseen pakattuna ensimmäisen pyöränkuljetuslaukun prototyyppiin. Pyöräliikkeen omistaja oli niin vaikuttunut näkemästään että tilasi niitä heti 50kpl. Ensimmäinen oikea asiakas! EVOC Sports perustettiin Holgerin ja Berndin toimesta pian tämän jälkeen. Yli 20 vuotta myöhemmin he ovat käyneet yli 50:ssä maassa testaamassa tuotteitaan. Paljon on muuttunut, mutta silti niin vähän. Laatu, toiminnallisuus ja kestävyys ovat edelleen prioriteettilistan kärjessä ja he käyvät edelleen itse testaamassa kaikki tuotteensa eri maissa ja mahdollisimman haastavissa olosuhteissa.

www.evocsports.com

tech
tech
Mallibanneri