Craghoppers Nosilife harmaa putkihuivi

Etusivu > Hygienia ja terveys > Hyönteissuojatut vaatteet > Päähineet

Craghoppers Nosilife harmaa putkihuivi
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR85152
EAN
5054904150953
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
21,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
24,95 €
kpl

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita. 

One of our more versatile performers, this clever little tube scarf with NosiLife permanent insect repellent is a smart choice for any walking trip. The built-in moisture control encourages day-long wicking for a cool, dry feel. 

Moisture control, Lightweight, Wash & Wear, 50g.

 

Jersey: 61% Polyester, 36% Cotton, 3% Elastane
Printed mesh: 100% Polyester

 

 

Craghoppersin käyttämä Nosilife (hyönteissuojateknologia) on huomaamaton, mutta kestävä. Hyönteiskarkotekäsittely tehdään materiaaliin jo ennen sen kutomista kankaaksi. NosiLife-tuote vähentää hyönteisten pistosten ja puremien määrää.

Saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

 

tech
tech
Mallibanneri