V2o teräksinen 500ml termos juomapullo, pinkki

Etusivu > Ruokailu ja vesihuolto > Juomapullot > Metalliset useita merkkejä

V2o teräksinen 500ml termos juomapullo, pinkki
Tuotemerkki
Valmistaja
V2o
Tuotekoodi
MVT103370
Valm. tuotekoodi
10003
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
17,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

V2o pinkki juomapullo on Suomessa suunniteltua designia, joka on tyylikäs, kevyt ja kestävä pullo työmatkoille, ulkoiluun, urheiluun tai matkailuun. Tämä innovatiivinen pullo pitää juomat kylmänä 24 tuntia ja kuumana jopa 10 tuntia optimaalisissa olosuhteissa, näin V2o toimii juomapullon lisäksi myös termospullona. Pullossa on kierrekorkki, joka on hyvin vuototiivis. Kevyt ja kapea pullo sopii juomatelineisiin, laukkuihin, auton pullotelineeseen tai mihin nyt sen keksitkään laittaa.

Juomapullo on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka on tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Pullojen valmistukseen ei ole käytetty BPA:ta tai muita myrkkyjä, kuten estrogeeneja. Kaksikerrosrakenne takaa hyvät termospullon ominaisuudet eikä pullo pääse hikoilemaan kuumissa olosuhteissa. V2o teräspullot ovat 100% kierrätettäviä.

  • Korkeus: 26,5 cm
  • Tilavuus: 500ml
  • 100% kierrätettävä
tech

Katso myös

Thermos
Thermos TC Bottle 0,5L juomapullo, stainless steel mat
Mattaharjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristävä pullo on erityisen kestävä, ehdottomasti vuototiivis ja helppo puhdistaa. Pitää juoman kuumana jopa... 
21,90 €
tech
Mallibanneri