Pyörän kiinnistysadapteri Croozer Axle Hitch (neliömalli)

Etusivu > Pyöräily ja potkulaudat > Pyöräkärryt > Croozer varusteet

Pyörän kiinnistysadapteri Croozer Axle Hitch (neliömalli)
EAN
4044494119530
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-14 pv
14,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Jos haluat käyttää Croozer-kärryä joustavasti useaman pyörän kanssa voit tilata lisäosana akselikiinnityssarjan, jolloin vetävän polkupyörän vaihto käy vaivattoma

Lisäkiinnityssarja kaikkiin Croozer Kid Plus- ja Croozer Kid -kärryihin. Sopii melkein kaikkiin napoihin ja vaihteistoihin. Croozer käy moniin pyöriin Croozer-kärryn voi vaihtaa nopeasti yhdestä polkupyörästä toiseen polkupyörään. Vaihtaminen on erittäin helppo toimenpide. Asenna jokaiseen haluamaasi polkupyörään oma kiinnityssarja, jolloin voit kiinnittää kärryjen vetoaisan nopeasti toiseen pyörään. Tällä tavalla muutkin voivat kuljettaa Croozer-kärryä. Akselikiinnityssarja sopii vuoden 2004, ja sitä uudempiin Croozer Kid Plus- ja Croozer Kid -malleihin vuoteen 2016 asti. Käy myös vanhempiin Dog ja Cargo -kärryihin (<-2013). Huom! Yhteensopiva Croozer kid / kid plus kärryihin vuoteen 2015 asti sekä sitä vanhempiin (2004-2015). Yhteensopiva Cargo ja Dog vuoteen 2013 asti. Ei käy vuoden 2016 Croozereihin. Ei käy vuoden 2014-> Croozer Dog ja Cargo. Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 100 x 40 mm.

tech

Katso myös

Pyörän kiinnistysadapteri Croozer Axle Hitch (neliömalli)
RePack-pakkaus

RePack on uudelleenkäytettävä pakkaus, jonka voit palauttaa helposti kirjelaatikkoon. Palkinnoksi saat 10% alennuslahjakortin seuraavaa ostosta varten.

RePack on roskaton ja kestävä vaihtoehto kertakäyttöpakkauksille. Toimi näin: Valitse RePack ostoskorissa. Vastaanotettuasi tilauksesi taittele pakkaus litteäksi ja palauta lähimpään kirjetaatikkoon. Palautus toimii kaikkialla maailmassa! Kun RePack on vastaanotettu, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit käyttää alennuksen missä tahansa RePackia käyttävässä verkkokaupassa. Pakkaus käytetään uudelleen. Ja uudelleen. #RePacking-verkkokauppojen joukko kasvaa jatkuvasti. Tutustu niihin tästä.

3,50 €
Aurinkosuoja Croozer kid for 1 (2015 asti)

Huom! Väri Peppermint Green kuvasta poiketen

21,90 €
Kävely eturengas akseleineen
Lisätiedot 
41,90 €
Croozer Vauvaistuin
Lisätiedot 
69,90 €
Toimituskulut
tech
Mallibanneri