Euroopan kauneimmat viinireitit

Etusivu > Kartat ja matkaoppaat > Matkaoppaat > Eurooppa

Euroopan kauneimmat viinireitit
Tuotemerkki
Valmistaja
Karttakeskus
Tuotekoodi
MRP102326
EAN
9789522665560
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
32,90 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Parhaat matkakohteet Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Saksassa ja Itävallassa
Riesling, Chardonnay, Pinot Noir, Nebbiolo, Merlot ja Tempranillo. Tutustu viinituotantoon ja eri viinilajikkeiden kasvualueisiin Euroopan upeimmissa maisemissa.

Kirjassa esiteltävät 21 viinireittiä pujottelevat upeissa maisemissa läpi Ranskan, Italian, Espanjan, Portugalin, Saksan ja Itävallan. Mutkittelevien jokien ja syvien laaksojen välistä löytyy henkeäsalpaavia viiniviljelmiä, upeita viinitarhoja ja viihtyisiä kaupunkeja. Viinituotannolla on pitkät perinteet, joihin tutustuu parhaiten maaseudulla ja viinikellareissa paikan päällä.

Viinireitit johdattavat Riojan, Bordeaux’n ja Piemonten kaltaisilta kuuluisilta viiniseuduilta vähemmän tunnettuihin paikkoihin, jotka houkuttelevat puoleensa charmillaan, kauneudellaan ja herkullisilla viineillään.

Kirja esittelee tekstein ja upein valokuvin viinintuottajia, rypälelajikkeita ja viinitiloja eri alueilla. Lisäksi mukana on tietoa matkan varren historiallisista kylistä ja muista nähtävyyksistä. Teos sopii sekä matkaoppaaksi että kotona luettavaksi nojatuolimatkakirjaksi.
koko 18,5 x 26,5 cm

tech
tech
Mallibanneri