Craghoppers Nosilife Travel naisten sukat kaksi paria

Etusivu > Hygienia ja terveys > Hyönteissuojatut vaatteet > Naisille

Craghoppers Nosilife Travel naisten sukat kaksi paria
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR85126
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.

valitse koko

31,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
35,90 €
kpl

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita.   

Ergonomically designed to deliver cushioned protection where it counts, these breathable socks incorporate NosiLife insect protection against bites. The socks feature cushioning to sole, heel, toe and lower calf with mid-step support bands for comfort. Easy-care socks for easy wear.

Material: 67% Cotton, 19% Polyester, 12% Polyamide, 2% Elastane

tech
tech
Mallibanneri