Craghoppers Nosilife matkalakana

Etusivu > Yöpyminen ja rentoutuminen > Matkalakanat, peitot ja viltit > Keinokuitu

Craghoppers Nosilife matkalakana
Craghoppers Nosilife matkalakana
Craghoppers Nosilife matkalakana
Tuotemerkki
Valmistaja
Craghoppers
Tuotekoodi
MCR102085
EAN
5034004187844
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
54,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
59,90 €
kpl

Käytännöllinen ratkaisu pysyä raikkaana, puhtaana ja puolustautua hyönteisiltä NosiLife-hyönteissuojakäsitellyllä matkalakanalla.

Kun olet retkeilemässä, niin tämä joustava NosiLife makuupussin sisäpussi on loistava valinta kesämatkailuun. Pakkautuu pieneen tilaa ja on kevyt kantaa mukana, sekä säästää makuupussia pesulta. NosiLife käsittely kestää matkalakanan elinkaaren ajan.

Makuulakana sopii henkilöille joiden enimmäis pituus 183cm

  • NosiLife
  • Kosteuden hallinta
  • Pese ja käytä
  • Pakattava
  • Kevyt 280g
  • 100% polyesteriä

Nosilife hyönteissuojakäsittely on kankaan kuidussa. Jokainen kuitu käsitellään NosiLifellä ennen kuin siitä tehdään tuote. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä. Tämän vuoksi Nosilife saattaa aiheuttaa herkälle ihoärsytystä.

NosiLife vaikuttaa hyönteisiin kuten esim. hyttysiin, sääskiin tai mäkäräisiin niin, että kun ne koskettavat kangasta, ne lähtevät pois.

NosiLife kestää vaatekappaleen elinkaaren ajan ja on höyhenenkevyt. Tuotteet on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja todistettu että suoja kestää tuotteen eliniän (London School of Tropical Medicine)

Nosilife vaatteet on todistettu vähentävän 90% hyönteisten pistoksista ja puremista. Nosilife-vaatteet suojaavat myös tehokkaasti hyönteisten levittämiltä taudeilta. Huomaa, että vaikka NosiLife on tehokas tuote, jotkut ovat muita alttiimpia puremille ja pistoksille, joten tuotteen vaikutukset saattavat vaihdella yksilöittäin.

Craghoppers noudattaa Euroopan biosidi asetuksia ja säädöksiä permetriinin käytössä  ja tuotteet ovat PFC-vapaita. 

 

tech
tech
Mallibanneri