Evoc Hip Pack 3L vyölaukku juomarakko-optiolla, useita värejä

Etusivu > Laukut, reput, kassit > Vyölaukut

Evoc Hip Pack 3L vyölaukku juomarakko-optiolla, useita värejä
Evoc Hip Pack 3L vyölaukku juomarakko-optiolla, useita värejä
Evoc Hip Pack 3L vyölaukku juomarakko-optiolla, useita värejä
Evoc Hip Pack 3L vyölaukku juomarakko-optiolla, useita värejä
Evoc Hip Pack 3L vyölaukku juomarakko-optiolla, useita värejä
Tuotemerkki
Valmistaja
Evoc
Tuotekoodi
MVC100161
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.

Valitse väri | Valitse juomarakko

Black
Orange
Olive
Black 1,5L juomarakolla
Orange 1,5L juomarakolla
Olive 1,5L juomarakolla
64,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Erittäin Laadukas uutuus vyölaukku joka ei hiosta lantiotasi. Vyölaukun tilavuus on 3 litraa ja mukana tulee 1,5 litran juomarakko. Vyölaukun ulkopuolella taskut juomapulloille. Hydrapak-juomarakko on nopea täyttää, sekä helppo pestä ja kääntää nurinpäin kuivumaan. Juomarakko on BPA/PVC-vapaa eikä veteen tartu muovin makua.

Tilavuus: 3 litraa
Mukana 1,5 litran juomarakko.
Ulkopuolella tasku juomapullolle
Mitat: 28 x 18 x 8 cm.
Paino: 350 g (vyölaukku)

 

Saksalainen EVOC on tunnettu korkealaatuisista pyöränkuljetuslaukuista ja teknisistä repuistaan. Mallisto käsittää viisi eri tuotekategoriaa, joista pyöräily- ja alppimallistot ovat laajimmat. Lisäksi mallistoon kuuluu matkustukseen suunnitellut reput ja laukut, valokuvaukseen liittyvät kuljetusratkaisut sekä pyöräily ja vapaa-ajan tekstiilimallisto.

1999 // Itävalta //Arlberg

EVOC sai alkunsa kun entinen ammattilumilautailija Holger Feist joutui kuvausreissulla Itävallassa lumivyöryyn ja hänen repussaan ollut lumilapio vaurioitti hänen selkärankaansa. Hän ymmärsi pian että repussa oleva selkäpanssari olisi estänyt loukkaantumisen, eikä sellaisia löytynyt markkinoilta. Idea selkäpanssarillisesta repusta oli syntynyt.

2000 // Tiibet // Mount Everestin perusleiri

Idea selkäpanssarillisesta repusta voisi toimia myös pyöräilyssä, koska riski selälleen kaatumisesta on suuri ja repussa kuljetetaan usein kovia esineitä kuten pumppua tai työkaluja. Markkinoilla olevien reppujen ergonomia ei tuohon aikaan kuitenkaan ollut sopiva urheilukäyttöön. Kolmen viikon pyöräretken jälkeen Tiibetin halki Mont Everestin perusleiriin Holger Feist summasi tuon ajan parhaat reput. ”kuin ajaisi jalkapallo selässä” Hän tuli johtopäätökseen että tähän täytyy löytyä ratkaisu -Teemme ergonomisen ja suojaavan repun itse.

2003 // Boliva // La Paz

Ensimmäinen prototyyppi selkäpanssarillisesta repusta oli testikäytössä La Pazia ympäröivillä poluilla ja se toimi mainiosti. Matkalla ilmeni kuitenkin täysin erilainen ongelma. Huolellisesti pahvilaatikkoon pakattu pyörä saapui La Pazin lentokentän matkatavarahihnalle palasina, mutta onneksi kaikki osat olivat kuitenkin tallella. Markkinoilta ei löytynyt polkupyörälle tehtyä kuljetuslaukkua ja tästä syntyikin uusi idea. Alussa reppuja ja kuljetuslaukkuja tehtiin ainoastaan Holgerin omaan ja hänen lähimmän kaveripiirinsä käyttöön.

2008 // Hong Kong

Eräänä päivänä Holger Feistin hyvä ystävä ja matkakumppani Bernd Stucke soitti hänelle Hong Kongista. Hän oli vienyt pyöränsä huoltoon paikalliseen pyöräliikkeeseen pakattuna ensimmäisen pyöränkuljetuslaukun prototyyppiin. Pyöräliikkeen omistaja oli niin vaikuttunut näkemästään että tilasi niitä heti 50kpl. Ensimmäinen oikea asiakas! EVOC Sports perustettiin Holgerin ja Berndin toimesta pian tämän jälkeen. Yli 20 vuotta myöhemmin he ovat käyneet yli 50:ssä maassa testaamassa tuotteitaan. Paljon on muuttunut, mutta silti niin vähän. Laatu, toiminnallisuus ja kestävyys ovat edelleen prioriteettilistan kärjessä ja he käyvät edelleen itse testaamassa kaikki tuotteensa eri maissa ja mahdollisimman haastavissa olosuhteissa.

www.evocsports.com

tech
tech
Mallibanneri