Delkin microSD Advantage 660X UHS-I 128GB muistikortti

Etusivu > Elektroniikka > Muistikortit

Delkin microSD Advantage 660X UHS-I  128GB muistikortti
Tuotemerkki
Valmistaja
Delkin Devices
Tuotekoodi
MDL88644
EAN
814373021643
Toimitusaika alk.
2-14 pv
Toimituskulut alk.
49,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
72,90 €
kpl

microSD-kortti action- ja elokuvakameroille

Tuotekuvaus

Tallenna Delkin microSD Advantage 660X UHS-I (U3/V30) -muistikorttilla tallennat tasalaatuista 4K Ultra HD -kuvaa ilman korruptiota tai pudonneita ruutuja. Delkin 660X microSD-kortti on suunniteltu erityisesti action- ja videokameroissa, jotka vaativat nopeutta ja suorituskykyä. Kortti soveltuu myös suurnopeusotosten ja slow motion-kuvan tallentamiseen.

 

Built for Fast, Flawless Performance

660X microSD-kortin nopeus ylittää 90 MB/s, jolloin se pystyy tallentamaan virheetöntä 4K Ultra HD-, 3D- ja Full HD -videota 120 fps nopeudella. Se tallentaa vaivatta korkean resoluution time lapse-kuvan, HDR (high dynamic range) -valokuvat, jatkuvan sarjakuvaamisen sekä muut vaativat videotilat, kuten GoPron Protune® -materiaalin.

 

MicroSD-kortille on luokiteltu UHS-I-nopeusluokkaan 3 (U3), joka varmistaa, että tallennus ei keskeydy äkillisesti tai pudota ruutuja.

 

microSD-kortilla saavutetaan 90 MB/s siirtonopeus, jotka tehostaa käyttäjän workflowta ja varmistaa nopeimman ja tehokkaimman tiedonsiirron kortista tietokoneeseen. Suurten tiedostojen siirtäminen tallennettavaksi tai muokattavaksi on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan ennen, eikä tiedostojen purkaminen enää viivästy.

 

Kestää lähes mitä vain

SD-kortti on tehty kestämään myös vaativimmat kuvausolosuhteet. Kortti kestää lämpötilanvaihtelut jopa 0°C - 70°C välillä. Korttia voi luotettavasti käyttää kamerassa missä tahansa, olitpa hyytävissä, lumisissa maisemissa tai helteisellä aavikolla. Kortti on lisäksi vedenkestävä, iskunkestävä, pölysuojattu ja säteilynkestävä.

 

Mukana SD Adapteri

Jokainen Delkin microSD -kortin mukana toimitetaan SD-korttiadapteri, jolla voit käyttää microSD-korttia myös DSLR-kamerassa, videokamerassa, kompaktikamerassa tai missä tahansa muussa SD-korttipaikallisessa laitteessa.

Ominaisuudet

 

Erinomainen action- ja elokuvakameroissa

HD, 3D & 4K Video + High Frame Rates

Time-Lapse, Photo-Burst, HDR & GoPro Protune® Ready

Max lukunopus: 90 MB/s

Max kirjoitusnopeus: 90 MB/s

UHS Speed Class 3 (U3)

Mukana toimitetaan SD -korttiadapteri

 

Tekniset tiedot

 

 

Muistiluokitus 10

Muistikorttityyppi MicroSD

Storage Speed Class V30, UHS-I, U3, Class 10

Lukunopeus (MB/s) 90 MB/s, 100 MB/s

Kirjoitusnopeus (MB/s) 90 MB/s, 75 MB/s

Kapasiteetti 128GB

 

Tuotekuvassa 32GB kortti!

tech
tech
Mallibanneri