BioKill permetriini

26283
€10.40
1-4 days
Quantity
In stock

 

Secure Paytrail & Paypal payments

  Free delivery to orders over 100 EUR

(Pick up from parcel locker or nearest post) Valid only inside Finland.

  14 days for return.

(except special products. Please read delivery terms)

Description

Ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa, sumutepullo 480ml.

Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää permetriiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista iholle. Vältettävä päästämästä ympäristöön. Hävitä sisältö vaarallisena jätteenä ja tyhjä pakkaus sekajätteenä.

 Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä on käytettävä kemikaalinkestäviä käsineitä (esim. nitriili). Ei saa suihkuttaa elintarvikkeisiin, rehuihin eikä sähkölaitteisiin. Akvaariot on peitettävä ennen käsittelyä. Valmiste ei tehoa vakka- eikä rohmukuoriaiseen. Valmisteesta ei jää hajua eikä jälkiä tekstiileihin, puuhun eikä tapetteihin. Suojattava pakkaselta.

Käyttöturvallisuus: - H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. - EUH208 Sisältää permetriiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. - P102 Säilytä lasten ulottumattomissa. - P103 Lue merkinnät ennen käyttöä. - P262 Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. - P273 Vältettävä päästämistä ympäristöön. - P501 Hävitä sisältö vaarallisena jätteenä ja tyhjä pakkaus sekajätteenä.

 

Product Details
26283
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Follow us on Facebook