Toimitusehdot

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen sekä MobilePay-maksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi.

Laskulla tai erämaksulla ostaminen

Maksuturva Lasku- ja erämaksupalvelu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Lasku- ja erämaksupalvelun luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy.

Voit valita maksutavaksi

-laskun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa tai

-erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 30 euroa

ja on enintään 2 000 euroa. Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Laskulla ostaminen onnistuu pelkän henkilötunnuksen avulla. Mikäli haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseesi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa: Tällöin voit hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta, oli se sitten pakettiautomaatti, kesämökki tai työpaikkasi. Luottotietosi tarkistetaan luottotietoyhtiöltä ja sen perusteella tehdään reaaliaikainen luottopäätös. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin.

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostotapahtuman jälkeen saat laskun toiveesi mukaisesti joko sähköpostitse tai paperilaskuna. Huomioithan, että lasku toimitetaan aikaisintaan n. kahden viikon kuluttua tilauksen toimittamisesta. Näin siksi, että saat aina ajantasaisen laskun, jossa on huomioitu myös mahdolliset palautukset. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Valitessasi laskuvaihtoehdon, saat ostoksellesi aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos päätät maksaa ostoksesi erissä, voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan maksuaikataulun joko suoraan verkko-ostosta tehdessäsi tai jälkikäteen laskun saatuasi. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä. Hyödynnettävissäsi on ostoksen summasta riippuen vaihtoehtoja 3 – 24 erän välillä.

Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 23,1 %. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Voit tutustua

–lasku- ja erämaksupalvelun yleisiin luottoehtoihin ja

–vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajatieto –lomakkeeseen

ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä.

Palautusten käsittely

Mikäli palautat tuotteita, Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon Maksuturvalta hyväksytystä palautuksesta. Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.

Sähköpostitse: eramaksu@lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku tai

Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyen

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (hinta: normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)

Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi


Yrityslaskulla ostaminen (palveluntarjoaja Svea Ekonomi Ab)

Maksuturva tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi Ab filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:

Mahdollisesta laskutuslisästä vastaa verkkokauppias.

Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 2000 euroa. Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä. Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.

  • Maksuehto on 14 päivää.
  • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

 

Everyday-joustoluotto – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Laskulla kertasuorituksena

Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Luotolla kuukausierissä

Minimilyhennys 10% laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

Tyypillisen 800€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 89,66 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Uusille asiakkaille myönnettävä rahoitus on vähintään 300 euroa. Asiakkuuden kehittyessä on mahdollista hakea rahoitusta jopa 2000 euron ostoksiin.

Yrityslaskulla ostaminen (Conwe Oy, matkavaruste.fi)

Maksuaikaa ostoksille 14 pv. Yrityksemme toimii itse tämän maksutavan luotottajana ja se suunnattu vanhoille yritysasiakkaille. Lasku toimitetaan joko sähköpostilla tai Finvoice verkkolaskuna

Palautusehdot ja reklamaatiot

Kaikilla tuotteilla paitsi uima-, ja alusasuilla sekä hygieniatuotteilla on 14 pv. palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntipakkaukset ehjiä. Tuotteet palautetaan veloituksetta postin asiakaspalautuksena osoitteeseen Conwe Oy / matkavaruste.fi, Haukantie 5, 04320 TUUSULA. Paketin mukaan pyydämme laittamaan kopion kuitista ja pankkitilinumeron hyvitystä varten. Kuitin sijaan myös yhteystiedot riittävät palautuskäsittelyyn. Kaikki palautukset käsitellään 7pv sisällä niiden vastaanottamisesta.

Jos palautusehtojen täyttyminen epävarmaa, pyydämme lähettämään tiedustelun osoitteeseen info@matkavaruste.fi ennen palautusta. Perusteettomien palautusten takaisinlähetyksestä perimme asiakkaalta palautuskulut 8 EUR ja uudelleenlähetyskulut 6,9 EUR. Palautukset tulee tehdä ainoastaan postin kautta asiakaspalautuksena. Muilla toimitustavoilla tehtyjen palautusten kulut vähennämme 8 EUR ylimenevältä osalta hyvityksen loppusummasta.

Reklamaatiot pyydämme lähettämään osoitteeseen info@matkavaruste.fi ja ne käsitellään 1-2 arkipäivän sisällä. Tuotteita ei saa palauttaa ennen asiakaspalvelustamme lähetettyä vahvistusta.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee 1-14pv välillä riippuen varastotilanteestamme. Tarkan toimitusajan saat tiedustelemalla sitä asiakaspalvelustamme info@matkavaruste.fi tai puh. 045 121 3450. Pidätämme oikeuden hinta ja toimitusaika muutoksiin.

Tuotteiden takuu

Tuotteiden takuuajat ovat tuotekohtaisia. Tarkan takuuajan saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@matkavaruste.fi tai puh. 045 121 3450

Yhteystietojen käyttö markkinointiin

Lähetämme asiakkaillemme tiedotteita sähköpostitse enintään 12 kertaa vuodessa. Tiedotteista voi kieltäytyä ruksaamalla ostoskorissa kohdan "En halua vastaanottaa asiakastiedotteita sähköpostitse". Kirjeen voi myöhemmin perua myös asiakaskirjeessä olevan linkin avulla.

Rekisteriseloste

Klikkaa matkavaruste.fi sivujen alapalkin linkkiä

Toimituskulut
tech
Mallibanneri
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com