Conwe Oy / matkavaruste.fi rekisteriseloste

Rekisteriseloste Conwe Oy:n matkavaruste.fi verkkokaupan asiakasrekisteristä

1. Rekisterinpitäjä

Conwe Oy / matkavaruste.fi
Haukantie 5
04320 TUUSULA
Puh. 045 121 3450
info@matkavaruste.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Conwe Oy / Oskari Weckman
Puh. 045 121 3450, oskari.weckman@matkavaruste.fi

3. Rekisterin nimi

matkavaruste.fi asiakasrekisteri

4. Rekisterissä olevien henkilötietojen käytön tarkoitus

Asiakkaan tilausten käsittely, toimitus, laskutus, asiakkaalle tehtävät yhteydenotot tilaukseen liittyvissä kysymyksissä, kriittinen asiakastiedotus, markkinointi (sähköpostimarkkinoinnin osalta vain jos erillinen suostumus tähän on annettu). 

5. Rekisterin tietosisältö

 • Asiakkaalle sähköpostitse lähetettävä käyttäjätunnus ja salasana matkavaruste.fi tilausseurantaan / yhteystietojen hallintaan.
 • Henkilön nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Tilaukseen liittyvät asiakkaan antamat lisätiedot
 • Tiedot tilatuista tuotteista

Lisäksi vapaaehtoisia tietoja ovat:

 • Yritys
 • Y-tunnus

Valittaessa maksutavaksi Paytrailin, PayPalin, MobilePayn tai Collectorin tuottama palvelu, luovuttaa asiakas tarvittavat tilauksen maksutiedot näille yrityksille. Annettujen maksuun liittyvien tietojen osalta noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja.

Valittaessa toimitustavaksi Posti tai Postnord, luovuttaa asiakas tarvittavat tilauksen yhteys- ja maksutiedot näille yrityksille. Annettujen tietojen osalta noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja.

Katso lisätiedot sopimusehdoista edellä mainittujen yritysten kotisivuilta tai pyydä meiltä lisätietoa lähettämällä tiedustelu osoitteeseen info@matkavaruste.fi

6. Säännönmukaiset tietolähteet

 • Asiakkaan tilaus matkavaruste.fi verkkokaupassa
 • Yhteydenotto sähköpostitse, chatin, facebookin, palautelomakkeen avulla asiakaspalveluumme (Tietoja ei kerätä rekisteriimme, mutta ne tallentuvat kyseisten palveluntarjoajien palvelimille.)

7. Tietojen vastaanottajat

 • Conwe Oy:n (matkavaruste.fi) tilaustenkäsittelystä vastaava henkilökunta, rekisteristä vastaava henkilö.
 • Asiakkaan tilausprosessin kannalta välttämättömät yhteistyökumppanimme: Kuljetusalan yritykset, ICT-järjestelmätoimittajat, maksujenvälittäjät, pankit, kirjanpitäjä, tilintarkastaja.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETAN: ulkopuolelle

 • Conwe Oy:n verkkokauppa ja taloushallintajärjestelmät sijaitsevat EU:n sisällä luotettavien suomalaisten palveluntarjoajien palvelimilla.
 • Maksujenvälityksessä yhteistyökumppanimme on Paytrail Oyj,  Posti Group Oyj, iZettle, Paypal, MobilePay, Collector. Palveluita käytettäessä noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja tietojen siirrosta ja käsittelystä. 
 • Asiakaspalvelun kannalta välttämättömän viestinnän (sähköposti, chat, sosiaalinen media) ja sähköpostimarkkinnoinnin osalta käytämme vain luotettavia yhteistyökumppaneita joiden palvelimet sijaitsevat joko EU:ssa tai USA:ssa ollen Privacy Shield rekisteröityjä.

9. Rekisteritietojen suojaus

Asiakaskohtaiset käyttäjätiedot säilytetään suojatuilla palvelimella johon on pääsy vain Conwe Oy:n valitulla henkilökunnalla. Henkilörekisterin varmuuskopioita koskevat samat suojausperiaatteet kuin varsinaista rekisteriä.

10. Rekisteröidyn yleiset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä on rekisterissämme, muokata yhteystietojaan, rajoittaa yhteystietojen käsittelyä ja pyytää halutessaan yhteystietojen ja siihen liittyvän viestinnän poistoa. Pyyntö halutuista toimenpiteistä voidaan lähettää osoitteeseen info@matkavaruste.fi ja se käsitellään 5 arkipäivän kuluessa. Asiakkaalla on myös oikeus kieltäytyä Conwe Oy:n /matkavaruste.fi suoramainonnasta ja tiedottamisesta käyttämällä asiakastiedotteen rekisteristä poistolinkkiä tai lähettämällä kieltopyyntö osoitteeseen info@matkavaruste.fi. Molemmissa pyynnöissä pyydämme laittamaan yhteystietonne viestiin sisältäen nimen, osoitteen, rekisteröidyttäessä käytetyn sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tietojen poiston olleessa kyseessä myös viimeinen kirjeenvaihto poistetaan vahvistuksen jälkeen.

11. Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakassuhteen ajan. Asiakkaan on erillisellä ilmoituksella mahdollisuus päättää asiakassuhde. Asiakassopimuksen ylläpitoon tarvittavat asiakkaan yhteys- ja viestintätiedot poistetaan viimeistään 30 päivän päästä kun asiakas on on ilmoittanut meille haluavansa päättää asiakassuhteensa. Asiakassuhteen päätös voidaan tehdä lähettämällä pyyntö osoitteeseen info@matkavaruste.fi. Viestissä tulee mainita nimi, osoite, puhelinnumero ja rekisteröidyttäessä käytetty sähköposti. Lähetämme vahvistusviestin kun asiakkuus on päätetty ja tiedot on poistettu (Myös viimeinen kirjeenvaihto poistetaan vahvistuksen jälkeen).

Kirjanpitoaineisto säilytetään kirjanpitolain mukaisesti vähintään kuusi vuotta.

Toimituskulut
tech
Mallibanneri